Vårens 12 mest uppfriskande smaker

Med våren i full gång presenterar vi på redaktionen vårens hetaste produkter av vitt snus. Vi har noga valt ut 12 produkter från några av de mest populära varumärkena på marknaden. Alla produkter har beställts online och har levererats till kontoret. Det är viktigt att påpeka att smakupplevelsen kan variera mellan olika användare. Vi på redaktionen vill förmedla att denna presentation baseras enbart på vår upplevelse.

Här är våra toppval:

 1. LYFT Lime Strong – Detta vita snus har en stark smak av lime som ger en frisk och syrlig smakupplevelse. En påtaglig sötma i bakgrunden ger en balanserad smak, medan den starka nikotinhalten ger en tillfredsställande känsla. LYFT Lime Strong kommer i slimförpackade påsar som är torra på ytan och ger minimal rinnighet, vilket ger en långvarig smakupplevelse.
 2. ZYN Slim Espressino – Denna produkt har en kraftfull smak av kaffe med en touch av choklad. Espressino är en populär smak för kaffeälskare och denna produkt levererar på den fronten. ZYN Slim Espressino kommer i slimformade påsar och som är torra på ytan och passar perfekt för den som vill ha en diskret användning.
 3. Skruf Super White Fresh – Skruf Super White Fresh är en produkt med en fräsch smak av spearmint, lite lik Swave i smak och textur. Denna produkt är helt vit och levereras i slimpåsar som passar perfekt för användare som vill ha en diskret användning. Skruf Super White Fresh ger en mjuk och behaglig känsla i munnen och ger en långvarig smakupplevelse, precis som Cannadips tangy citrus.
 4. On! Citrus 3 – On! Citrus 3 har en mild smak av citrus med en behaglig sötma. Detta vita snus har en lätt och frisk smak som passar perfekt för användare som vill ha en mild smakupplevelse. On! Citrus 3 kommer i slimpåsar som är torra på ytan och ger en långvarig smakupplevelse. Produkten har en låg nikotinhalt vilket passar användare som vill ha en mild nikotinkick.
 5. ACE Superwhite Cool Mint – Denna produkt har en stark smak av mint som ger en kylig och uppfriskande känsla i munnen. ACE Superwhite Cool Mint kommer likt de flesta av ovan beskrivna produkter i slimformat på påsens storlek och som är torra på ytan, vilket ger minimal rinnighet och en långvarig smakupplevelse. Nikotinhalten i denna produkt är högt vilket ger en tillfredsställande känsla för användare som vill ha en stark nikotinkick. Om du istället letar ett mer smakrikt alternativ, fundera på FUMI Salty Lemon Extreme!
 6. White Fox Peppered Mint – White Fox Peppered Mint är en spännande produkt med en smak av pepparmynta och som har en lätt hetta.
 7. Killa Blueberry – Denna produkt har en söt smak av blåbär som ger en mjuk och behaglig känsla i munnen. Killa Blueberry påse är i slimformat och som är torra på ytan, vilket ger minimal rinnighet och en långvarig smakupplevelse. Nikotinhalten i denna produkt är hög vilket ger en tillfredsställande känsla för användare som vill ha en stark nikotinkick. Påminner strakt om Killa Cold Mint!
 8. Nordic Spirit Elderflower – Nordic Spirit Elderflower har en mild och blommig smak av fläder som ger en mjuk känsla i munnen. Produkten är helt tobaksfri och levereras i slimformade påsar som är torra på ytan, vilket ger minimal rinnighet och en långvarig smakupplevelse. Nikotinhalten i denna produkt är 14 mg/g vilket ger en tillfredsställande känsla för användare som vill ha en nikotinkick utan tobak.
 9. Thunder Cool M Slim White Dry – En stark smak av mint med en torr känsla som passar för den som gillar extra starka produkter. Det vill säga motsatsen till CBD pouches!
 10. Nordic Spirit Smooth Mint – Nordic Spirit Smooth Mint har en frisk och lätt smak av mint. Detta vita snus har en nikotinhalt på 14 mg/g, vilket ger en tillfredsställande nikotinkick.
 11. Loop Jalapeño Lime är en vit snusprodukt från AG Snus och som har en unik och spännande smakprofil. Denna produkt har en smak av jalapeño och lime, vilket ger en lätt hetta och en frisk smakupplevelse. Jalapeño ger en pikant smak som balanseras ut av limes friska smak, vilket ger en välbalanserad smakupplevelse. Produkten levereras i slimpåsar som är torra på ytan, vilket minskar rinnighet och ger en långvarig smakupplevelse. Påsarna är vita och diskreta vilket gör att de kan användas på offentliga platser utan att det blir uppenbart att man använder snus. Loop Jalapeño Lime har ett nikotininnehåll på 8 mg/g vilket är en medelnivå för vitt snus. Detta ger en behaglig nikotinkick utan att bli för stark. Sjukt god, mycket bättre än t.ex. Shiro av samma kryddiga variant.
 12. VELO Easy Mint är Redaktionens favorit! Produkten har en uppfriskande smak av mint, smakar faktiskt som tuggummi. Produkten är helt vit och innehåller ingen tobak, vilket gör att den kan användas diskret på offentliga platser utan att lämna fläckar eller missfärgningar på tänderna. Smaken av Easy Mint är en svalkande mix av mint och mentol, som ger en kylande känsla i munnen och en fräsch andedräkt. Nikotinhalten är låg vilket oftast passar nya användare av vitt snus. VELO Easy Mint levereras i en diskret dosa som är lätt att bära med sig överallt.

 

Sammanfattningsvis, med vår lista av vårens hetaste produkter av vitt snus finns det något för alla smaker och preferenser. Från friska och kryddiga smaker till mjuka och blommiga smaker, dessa produkter ger en härlig upplevelse. Med produkter från kända varumärken som LYFT, ZYN, och Skruf kan du vara säker på att du får hög kvalitet och en fantastisk smakupplevelse. Vi vill dock konstatera att smaken är som baken och att det är bäst att läsa på om produkterna och bilda sig en egen uppfattning innan man väljer att testa någon av dessa sorter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *